logo-trans2

  • 30 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

    Μεγιστοποιήστε τα έσοδα και την αξία του ξενοδοχείου σας
  • 30 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

    Υψηλή ειδίκευση, σίγουρα αποτελέσματα, υπεύθυνη αντιμετώπιση
  • 30 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

    Σας εξασφαλίζουμε άριστη ποιότητα με το ελάχιστο κόστος
  • 30 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

    Στηρίζουμε κάθε τύπο και μέγεθος ξενοδοχειακής επιχείρησης
  • 30 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

    Κερδίστε από την εμπειρία μας
  • 30 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

    Δημιουργικές και καινοτομικές λύσεις
  • 30 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

    Hotel rethinking
  • 30 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

    Υπεύθυνες προτάσεις – ρεαλιστικά αποτελέσματα
  • 30 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

    One stop shop για όλα σας τα θέματα
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

 

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς? 

Hotel management

Μεγιστοποίηση πωλήσεων

Μεγιστοποίηση εσόδων F&B

Ελαχιστοποίηση κόστους λειτουργίας

Επιχειρηματικός σχεδιασμός 

Εκπαίδευση προσωπικού

Preopening services

Περιουσιακή διαχείριση

 
 ΜONO ΣTHN P.H.D. 

  Απαντήσεις σε κάθε ερώτημά σας

Για οτιδήποτε αφορά στην λειτουργία των ξενοδοχείων, έχουμε τις απαντήσεις...

More +


  Hotel scan

Αναλύουμε την αγορά, το προϊόν και τις διαδικασίες  του ξενοδοχείου και  σας παραδίδουμε αναλυτική έκθεση με όλα τα πεδία που επιδέχονται βελτίωση, με στόχο τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας....

More +  

Ο Γιώργος Παπαδογούλας είναι διευθυντής ξενοδοχειακών μονάδων και ιδρυτικό μέλος του ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. Είναι κάτοχος MBA στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και έχει πτυχίο Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων από το ΤΕΙ Αθηνών. Ασχολείται επαγγελματικά με την γευσιγνωσία αλκοολούχων αποσταγμάτων με ειδίκευση στο Whisky όπου και είναι πιστοποιημένος από την SWA. Έχει διατελέσει διευθυντής σε εστιατόρια πολυτελείας με την διάκριση Michelin, εργαστηριακός συνεργάτης στο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας και F&B Manager σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων. Έχει συγγράψει άρθρα για τον τουρισμό και έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε 4 Πανελλήνια Τουριστικά Συνέδρια.